System 59 - Haworth

Ontworpen door Simon Desanta in samenwerking met de Haworth Ontwerp Studio. De Comforto 59 bureaustoel bevat essentiële functionaliteit in een strak en slank ontwerp. De functies zijn keurig in de stoel verwerkt en de automatische gewichtsinstelling biedt een zodanig comfort dat je bijna niet bewust bent van de zitting.

De nieuwe automatische instelling (Automatisch-Gewichtscontrole -Mechanisme) is Haworth's 'in-house' ontwikkeling en stelt nieuwe normen met betrekking tot ergonomie en zitcomfort vast. De Comforto 59 bureaustoel introduceert deze unieke oplossing bij de Haworth productportfolio. Het gewicht van de gebruiker wordt door de zitting overgebracht naar dit mechanisme die de druk van de rugleuning compenseert en zo het dynamisch zitten ondersteund.

Naast de hoogst functionele bureaustoel, biedt de Comforto 59 stoelenfamilie ook bezoekersstoelen met een 4-poots of slede onderstel en een conferentie stoel voorzien van een 5-teens onderstel.

Comforto 59 is ontworpen volgens het 'Ontwerp voor het milieu' principe. Zodoende kan de stoel in zijn individuele materiële componenten worden gedemonteerd, een feit welke garandeert dat de stoel voor 95% recycleerbaar is. Verder zijn de productie en de logistiek efficiënt georganiseerd om negatief effect op het milieu te minimaliseren.

Ergonomie:
De eerste stoel die de keuze tussen automatische gewichtsinstellingen biedt:

    Automatic-Weight-Control-Mechanism (AWC-mechanism)
    Automatic-Synchro-Control-Mechanism (ASM-mechanism)

Zo geavanceerd, u vergeet gewoon dat u zit.

Duurzaamheid:
Voldoet aan de normen van 'Ontwerp voor het milieu', voor 95% recycleerbaar en het optionele E-leder beidt milieuverantwoorde stijl.

Aanpasbare integratie:
Haworth ontwerpt producten die zich aan elkaar aanpassen in de verschillende toegepaste gebieden en harmoniseren in ontwerp en kleuren. Met een variatie aan technische opties en mechanisme kunt u Comforto 59 aanpassen aan de behoeften van uw kantooromgeving.

YouTube iconBekijk video